Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Recordomzet in 2003 voor Nashuatec

Datum nieuwsfeit: 23-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Recordomzet in 2003 voor Nashuatec

's-Hertogenbosch, 23 april 2004 - Nashuatec/NRG, leverancier van producten en diensten op het gebied van documentenbeheer (printers, copiers en documentsoftware) heeft 2003 afgesloten met een recordomzet van 258 miljoen euro. Dit betekent een omzetgroei van ruim 5% ten opzichte van het succesvolle jaar 2002. Ook het bedrijfsresultaat laat een stabiele groei zien.

De omzetgroei is gebaseerd op een toenemende inkomstenstroom uit service- en software-diensten. Tevens zijn de toenemende mogelijkheden van multifunctionele kantoorapparatuur zoals printing en scanning de reden dat de apparatuur steeds intensiever wordt benut. Het aantal clicks groeide hierdoor tot ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie