Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beter Bestuurlijk Beleid belangrijke stap vernieuwingsproces Vlaande..

Datum nieuwsfeit: 23-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

De Vlaamse regering keurde de nota over de globale consolidatie over Beter Bestuurlijk Beleid (BBB) goed onder voorwaarde van technisch nazicht. De nota vervolledigt, harmoniseert en consolideert tientallen eerdere beslissingen in verband met het toekomstige organisatiemodel van de Vlaamse overheid.

Met BBB bereidt de Vlaamse regering zich voor op de uitdagingen waar de Vlaamse overheid in de 21ste eeuw mee geconfronteerd zal worden. Doelstellingen zijn onder andere: soepel kunnen inspelen op nieuwe maatschappelijke tendensen, klantgericht optreden, de dienstverlening steeds effectiever en efficiënter uitbouwen en een overzichtelijker en slagvaar- diger overheidsadministratie realiseren.

De taken en bevoegdheden van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie