Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Methec BV boekt goed resultaat over 2003

Datum nieuwsfeit: 26-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Methec B.V. boekt goed resultaat over 2003

Dieren, 26 april 2004 - Methec B.V. heeft 2003 afgesloten met een goed resultaat. Ondanks het slechte economische klimaat wist de leverancier van totaaloplossingen voor het optimaliseren van industriële processen opnieuw een groei te realiseren. Als systeemintegrator verzorgt Methec naast softwarematige oplossingen voor de automatisering van de processen en de bijbehorende informatiesystemen ook de hardwarematige infrastructuur. Daarbij richt het bedrijf zich op de markten Manufacturing, Warehousing, Logistics en OEM solutions.

Methec ontwerpt, realiseert en beheert oplossingen die de productiviteit voor zijn klanten verhogen, de traceerbaarheid waarborgen en de ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie