Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente sluit Huursubsidie Informatiepunten

Datum nieuwsfeit: 26-04-2004
Bron: Gemeente Sittard-Geleen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Sittard-Geleen

PERSBERICHT

Gemeente sluit Huursubsidie Informatiepunten

Sittard-Geleen, 26-4-2004 - Vanaf 1 mei kunnen de drie Stadswinkels de burger geen persoonlijke ondersteuning meer bieden op het gebied van individuele huursubsidie. Voor informatie over de vangnetregeling kunnen burgers wel nog terecht bij de gemeente, namelijk bij de Stadswinkel Geleen (Markt 1).

Sinds 1 juli 2002 ligt de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de Wet Huursubsidie bij het Ministerie van VROM. Als gevolg hiervan werden landelijk vele Huursubsidie Informatiepunten ingericht, onder andere bij gemeenten en woningcorporaties. De gemeenteraad van Sittard-Geleen heeft, vanwege bezuinigingen, in haar vergadering van december 2003 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie