Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Netviewer: web-collaboration via UMTS

Datum nieuwsfeit: 27-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Netviewer: web-collaboration via UMTS

Tilburg, 27 april 2004 - Netviewer introduceert een oplossing voor web-collaboration op basis van UMTS. Netviewer is de nieuwste software voor web-collaboration: interactieve samenwerking via het web. Deze in de praktijk geteste oplossing kan worden toegepast op alle UMTS-netwerken. Met Netviewer one2one en een UMTS-verbinding kunnen notebook-gebruikers onderweg eenvoudig bij elkaar op het beeldscherm kijken. De mobiele oplossing is met name geschikt voor web-conferences en presentaties.

Met Netviewer via UMTS kunnen mobiele-internetgebruikers bij elkaar op het beeldscherm kijken en zo samen teksten, berekeningen, grafieken, bouwtekeningen en andere documenten inzien en bewerken. ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie