Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergadering Gedeputeerde Staten Zuid-Holland 27 april 2004

Datum nieuwsfeit: 28-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zuid-Holland

Vergadering Gedeputeerde Staten 27 april 2004

Dit is een populaire samenvatting van een selectie van onderwerpen uit de vergadering van Gedeputeerde Staten (GS) van 27 april 2004. De vastgestelde besluitenlijst van deze GS-vergadering wordt n week na de vergadering op www.zuid-holland.nl gepubliceerd. De reeds gepubliceerde besluitenlijsten van de GS-vergadering vindt u door onderaan deze pagina op 'meer' te klikken.

Ontwerp Provinciaal Restauratie-Uitvoeringsprogramma (PRUP) 2004-2009 vastgesteldHet college heeft het ontwerp Provinciaal Restauratie-Uitvoeringsprogramma (PRUP) 2004-2009 vastgesteld. De provincie stelt het PRUP jaarlijks vast op grond van het Besluit rijkssubsidiring restauratie monumenten (Brrm) 1997. Met het PRUP verdeelt de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie