Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AGIOn centraal agentschap voor infrastructuur onderwijs

Datum nieuwsfeit: 29-04-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Vandaag heeft het Vlaams parlement de oprichting van het nieuwe Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGIOn) goedgekeurd. In de toekomst zal de inrichtende macht van een school die wil bouwen of verbouwen een subsidieaanvraag bij AGIOn moeten indienen.

Door de oprichting van AGIOn ontstaat er één centraal agentschap waarin alle activiteiten rond infrastructuur en subsidiëring voor het leerplicht- en het hoger onderwijs worden samengebracht. De bevoegdheid van AGIOn is dus net- en niveauoverschrijdend.

Het nieuwe agentschap zorgt onder andere voor de coördinatie van de publiek-private samenwerking (PPS) waarbij bouw en beheer van infrastructuur een partnership ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie