Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Connexxion kiest voor factuurverwerkingssysteem van Swets Farrington

Datum nieuwsfeit: 29-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Persbericht

Connexxion kiest voor factuurverwerkingssysteem van Swets Farrington

Haarlem, 29 april 2004 - Swets Farrington Document Systems - gespecialiseerd in Document Management, Workflow en Elektronische Archivering - heeft onlangs een overeenkomst gesloten met de marktleider in het collectief personenvervoer over de weg, vervoersmaatschappij Connexxion. De Basware Invoice Processing (BasWare IP) applicatie van Swets Farrington wordt ingezet om het huidige factuurverwerkingsproces binnen Connexxion te optimaliseren en daarmee kostenbesparingen te realiseren.

"Connexxion had voor de verdere optimalisering van haar processen behoefte aan een nieuwe applicatie voor factuurverwerking. Jaarlijks komen er 100.000 facturen binnen op drie ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie