Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlandstalige versie van FileMaker Pro 7 beschikbaar

Datum nieuwsfeit: 29-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Nederlandstalige versie van FileMaker Pro 7 beschikbaar Nieuwe versie van FileMaker biedt optimaal gegevensbeheer en is nog gebruiksvriendelijker

Utrecht, 29 april 2004 - De Nederlandstalige versie van FileMaker Pro 7 is met onmiddellijke ingang beschikbaar en is volledig vertaald. De nieuwste versie van de databasesoftware is, evenals FileMaker Developer 7, verleden maand op de markt gekomen en verschilt aanmerkelijk van de vorige versie wat betreft gebruiksgemak, aanpasbaarheid en productiviteitsverhogende eigenschappen. FileMaker Pro 7 is in acht talen beschikbaar, te weten: Duits, Frans, Engels, Italiaans, Japans, Nederlands, Spaans en Zweeds.

Nieuwe kenmerken
FileMaker Pro 7-gebruikers ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie