Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

J.W. Winter benoemd tot hoogleraar Internationaal Ondernemingsrecht

Datum nieuwsfeit: 29-04-2004
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van Amsterdam

Hoogleraarsbenoemingen

Mr. dr. J.W. Winter is per 1 mei 2004 benoemd tot hoogleraar Internationaal Ondernemingsrecht aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Het gaat om een deeltijdaanstelling. Jaap Winter is sinds 2003 partner bij De Brauw Blackstone Westbroek, advocaten & notarissen. Voor die tijd was hij juridisch adviseur van de raad van bestuur van Unilever. Vanaf 1999 was hij als hoogleraar Internationaal Ondernemingsrecht verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Sinds 2003 is hij tevens als gasthoogleraar verbonden aan Columbia Law School, New York. In 2003 was Winter lid van de Commissie Corporate Governance onder voorzitterschap van M. Tabaksblat. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie