Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wereldwijd congres over sociaal toerisme te gast in Vlaanderen

Datum nieuwsfeit: 29-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Van 28 tot 30 april houdt de internationale vereniging voor sociaal toerisme BITS haar tweejaarlijks wereldcongres. BITS (Bureau International du Tourisme Social) koos Blankenberge uit als congreslocatie en verwacht er 200 deelnemers uit 40 landen van Europa, Azië, Noord- en Latijns-Amerika, en Afrika. Renaat Landuyt, minister vice-president van de Vlaamse regering en Vlaamse minister van Werkgelegenheid en Toerisme, is blij met de keuze van de Floreal Club in Blankenberge als congreslocatie.

"BITS is een gezaghebbend internationaal orgaan dat op wereldschaal de sociale impuls in het toerisme aanmoedigt en coördineert. Wij hebben in Vlaanderen de afgelopen jaren hard gewerkt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie