Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TBS-overgang wordt met twee jaren verlengd in Vlaanderen

Datum nieuwsfeit: 30-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Op voorstel van Vlaams minister van Onderwijs en Vorming Marleen VANDERPOORTEN keurde de Vlaamse regering het besluit goed betreffende de volledige ter beschikkingstelling (TBS) wegens persoonlijke aangelegenheden voorafgaand aan het rustpensioen.

Dit besluit verlengt de overgangsmaatregelen die gelden voor de TBS-58+ in het onderwijs. Door dit besluit weten alle personeelsleden uit het Vlaamse onderwijs die voor 31 augustus van dit jaar 50 jaar worden welke regeling er is voor hun einde van hun loopbaan. Tot nu toe bestond er een overgangsregeling voor iedereen (behalve personeel van het kleuteronderwijs) die tussen 1 september 1947 en 31 augustus 1952 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie