Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Diploma's aangepast aan vernieuwingen Vlaams hoger onderwijs

Datum nieuwsfeit: 30-04-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Op voorstel van de Vlaamse minister van Onderwijs en Vorming Marleen VANDERPOORTEN keurde de Vlaamse regering een besluit principieel goed, dat de vorm van de diploma's en de inhoud van het bijbehorend diploma- supplement, uitgereikt door de instellingen voor hoger onderwijs in Vlaanderen, vaststelt.

In de toekomst zullen studenten een bachelor- of masterdiploma ontvangen dat is aangepast aan de nieuwe hogeronderwijsstructuur. Bij een diploma zal ook een diplomasupplement horen. Studenten kunnen dit zelfs in het Engels krijgen.

Onze oude diploma's (graduaat, licentiaat,.) houden nog geen rekening met het Bolognaproces en de hervormingen die minister Vanderpoorten in het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie