Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Intentie tot overname Temid door DHV


Intentie tot overname Temid door DHV


29 april 2004 - Advies- en ingenieursbureau DHV en Temid Consultants & Engineers uit Heerhugowaard hebben een intentieverklaring getekend tot overname van Temid.

Temid is, met 135 medewerkers, actief op de markten verkeer en vervoer, industrie en bouw. Naar verwachting zullen de besprekingen voor de zomer van 2004 afgerond worden. Na de overname blijft het bedrijf onder eigen naam opereren.
De overname betekent voor DHV een versteviging van haar positie op de railmarkt. Temid beschikt over aanvullende expertise op het gebied van spoorbeveiliging en energiesystemen. Met de bij DHV aanwezige kennis voor baanbouw, spoorwerk en kunstwerken zijn beide bedrijven gezamenlijk in staat de railmarkt een breed pakket aan diensten aan te bieden. Daarnaast betekent deze overname een versterking van de acti-viteiten op het gebied van industrie en utiliteitsbouw in West-Nederland.
Voor Temid betekent de overname de mogelijkheid in te kunnen spelen op de schaalvergroting binnen de branche.


Meer informatie
DHV
Jeannette van Enst
(033) 468 20 15
Naar
bf3974.jpgwww.temid.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie