Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cambridge stroomlijnt informatieverschaffing De Hypotheker

Datum nieuwsfeit: 04-05-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Cambridge stroomlijnt informatieverschaffing De Hypotheker

Amsterdam, 4 mei 2004 - Cambridge Technology Partners gaat de huidige informatiesystemen van De Hypothekers Associatie (DHA) samensmelten om de consument van een op maat gesneden topadvies te voorzien. Met 130 kantoren en meer dan 650 hypotheekadviseurs is DHA de grootste onafhankelijke hypotheekadviesketen in Nederland.

Cambridge optimaliseert het informatiesysteem van De Hypotheker als onderdeel van Hybridge, een project waarin bedrijfsbreed alle processen, systemen en databases opnieuw worden herzien teneinde de kwaliteit van het hypotheekadvies te optimaliseren. Vanwege de snelle ontwikkelingen op de huizenmarkt en de financiële markten is het voor ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie