Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Te veel evenementen in Den Haag, festival 'Taste Europe' geannuleerd

Datum nieuwsfeit: 06-05-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Taste Europe

Te veel evenementen in Den Haag, festival 'Taste Europe' geannuleerd

DEN HAAG, 5 MEI 2004 -- De directie van 'Taste Europe' betreurt het u te moeten informeren dat het culturele foodfestival 'Taste Europe' is geannuleerd. De directie wenst bij deze ook alle supporters ervan te verzekeren dat aan alle verplichtingen, materieel of anderszins, voortgekomen uit de voorbereidingen zal worden voldaan.

De annulering bleek noodzakelijk gezien een aantal politieke en economische gebeurtenissen dat na de opzet van 'Taste Europe' plaatsvond en waardoor te veel evenementen samen zouden vallen. Hierdoor zou de waarde van 'Taste Europe' worden verkleind wat voor de betrokken organisaties en instituten nadelig zou kunnen blijken. Het werd daarom in het belang van alle partijen geacht dit evenement te annuleren voordat te veel, onomkeerbare, verbintenissen zouden worden aangegaan.

De directie van 'Taste Europe' spreekt zijn dank uit aan alle organisaties en instituten die hun ondersteuning hebben gegeven en die zich oprechte inspanningen hebben getroost om het festival te doen slagen.

Namens de directie,

Karl Lang
Festival Director

telefoon 070 3643775
e-mail info@tasteeurope.nl
Taste Europe
Duinweg 37
Den Haag

Zie ook: www.nieuwsbank.nl/inp/2004/07/04/T001.htm

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie