Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Twee Nederlandse scholieren naar Kinderarbeid-conferentie

Datum nieuwsfeit: 05-05-2004
Bron: FNV
Zoek soortgelijke berichten
U ontvangt dit bericht van de FNV Berichtenservice. Meer informatie kunt u vinden op http://actualiteit.cms.fnv.nl/renderer.do/menuId/8886/returnPage/8886/itemId/18582/instanceId/8888/pageId/6841/

Twee Nederlandse scholieren naar Kinderarbeid-conferentie

Een keurmerk voor kleding, zodat je kunt zien of ze door kinderen is gemaakt. Dat wil Eline van Westering (16) uit Geldrop graag invoeren. Met Lieke Wissink (17) uit Arnhem vertrekt ze komende zaterdag naar Florence in Italië. De VWO-scholieren vertegenwoordigen Nederland tijdens het eerste Kindercongres tegen kinderarbeid.

Honderden kinderen - voormalige kindarbeiders en activisten tegen kinderarbeid - uit de hele wereld ontmoeten elkaar van 10 tot 13 mei om te leren en te discussiëren ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie