Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Milieu innovatie platform moet onderzoek naar milieuvriendelijke tec..

Datum nieuwsfeit: 07-05-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Het milieu is een motor voor economische ontwikkeling. Dat is het standpunt van Vlaams leefmilieuminister Jef Tavernier. Om dat te onderstrepen lanceerde hij samen met zijn Vlaamse collega-ministers Gilbert Bossuyt, bevoegd voor het energiebeleid en Dirk Van Mechelen, bevoegd voor het innovatiebeleid het milieu-innovatie platform (MIP). Vlaanderen investeert 8.000.000 euro in het MIP. De Vlaamse regering geeft hiermee uitvoering aan één van de opties van de Ondernemingsconferentie van eind 2003.

Door het bijeenbrengen en onderling afstemmen van hun bevoegdheden en overheidsinstrumenten willen de ministers de Vlaamse milieutechnologie meer kansen geven op effectieve marktpenetratie en innovatie.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie