Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe subsidies voor Vlaamse universitaire steunpunten

Datum nieuwsfeit: 07-05-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Op voorstel van de Vlaamse minister van Onderwijs en Vorming Marleen VANDERPOORTEN keurde de Vlaamse regering de toekenning van een subsidie aan de universitaire steunpunten NT2 (Nederlands als tweede taal) en ICO (intercultureel onderwijs) voor het werkingsjaar 2004 goed.

Het universitair steunpunt NT2, verbonden aan de KULeuven, kan in 2004 rekenen op een subsidie van 630.400 euro. Het universitair steunpunt ICO, verbonden aan de RUGent, krijgt een subsidie van 550.000 euro.

Het steunpunt NT2 ondersteunt de verschillende onderwijsniveaus en andere partners met betrekking tot NT2. Dit gebeurt onder andere door het organiseren van nascholingssessies rond ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie