Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Adviesbureau De Vrije Ruimte maakt ontwikkelingsvisie voor Dijkendri..

Datum nieuwsfeit: 07-05-2004
Bron: Gemeente Neede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Neede

gemeente Neede
persbericht

Vrijdag 7 mei 2004

Adviesbureau De Vrije Ruimte maakt ontwikkelingsvisie voor de Dijkendriehoek tussen Kieftendijk, Buurserbeek en Visschemorsdijk

Recent heeft het college van b & w besloten een ontwikkelingsvisie op te stellen voor het gebied "de Dijkendriehoek". Het gebied wordt begrensd door de Kieftendijk, Buurserbeek en de Visschemorsdijk. Het adviesbureau De Vrije Ruimte zal deze ontwikkelingsvisie opstellen in opdracht van de gemeente. Bureau De Vrije Ruimte werkt daarin samen met bureau BügelHajema Adviseurs.Voor het project is een begeleidingsgroep ingesteld waarin de gemeente Neede, de Gebiedscommissie Neede-Borculo en het Plattelandshuis zijn vertegenwoordigd.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie