Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderwerpen kabelkrant aavisie Omroep Almelo 09-05-2004

Datum nieuwsfeit: 09-05-2004
Bron: Omroep Almelo
Zoek soortgelijke berichtenVandaag bij kabelkrant aavisie:


Klik voor voor het volledige bericht op onderstaande 'headlines', u wordt direct doorgeklikt naar de website van Omroep Almelo

___________________________________

noot voor media:

de recordpoging vindt plaats in het leescafé van de bibliotheek almelo, Het Baken 3 te Almelo.
Telefoon: (0546) 822 005 (in keuzemenu kiest u 9)

of bel Jan Kleinpenning, coördinator recordpoging 06 - 12 22 85 38

Nog een avond en nacht moet hij het volhouden, maar dan is Almelo een wereldrecordhouder rijker. De laatste loodjes wegen ook voor Bert Schmitz het zwaarst. Moe maar vol strijdlust gaat hij door om zondag om 13.00 uur zeker te zijn van een plaats in het Guiness Book of Records. Ook deze laatste nacht iedereen welkom om Bert te steunen in Leescaf' De Meridiaan (in bibliotheek); deze is continue geopend.

Donderdag om 14.00 begon Bert Schmitz aan de tweede helft van zijn poging het wereldrecord Radio DJ Marathon Individueel. Na 52 uur is de conditie van Bert volgens de medewerkers van het Rode Kruis nog steeds uitstekend. Bert wil het record op 109 uur zetten met zijn continue-programma Hitz van Schmitz, vanuit Leescafe De Meridiaan. Radio Almelo zendt de Hitz van Schmitz live uit.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie