Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Vlaamse artsen in spe dreigen dupe te worden van slecht gehouden af..

Datum nieuwsfeit: 09-05-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Mia De Schamphelaere: 'Vlaamse artsen in spe dreigen dupe te worden van slecht gehouden afspraken aangaande contingentering' (07/05/2004)

De federale regering heeft voor de komende jaren de instroom van nieuwe artsen beperkt om het aantal geneesheren beter af te stemmen op de behoefte en de evolutie van de kosten van de gezondheidszorg. Vlaanderen en Franstalig België hebben hier heel verschillend op gereageerd, waardoor er vandaag in Franstalig België ongeveer dubbel zoveel jongeren in een artsenopleiding zitten als in Vlaanderen. 'Ik wilde van de minister van Volksgezondheid Rudy Demotte weten of er, zoals gefluisterd wordt, geheime afspraken zijn ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie