Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister Byttebier installeert Leiflijn in Vlaanderen

Datum nieuwsfeit: 10-05-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Minister van Welzijn, Gezondheid en Gelijke kansen, Adelheid Byttebier, heeft vandaag samen met de pluralistische vereniging "Recht op Waardig Sterven" het initiatief genomen om een telefonische hulplijn op te richten waarnaar iedereen kan bellen voor meer informatie in verband met een levenswaardig levenseinde.

De LEIFlijn (LevensEinde Informatie Forum) is een telefonische hulplijn (078/15 11 55) voor elke patiënt, gebruiker, hulpverlener of organisatie die vragen heeft over beslissingen rond het levenseinde. Zo kan iemand die ongeneeslijk ziek is en geen gehoor vindt met zijn/haar euthanisievraag of een bezorgde dochter die wil dat haar vader thuis zou kunnen sterven, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie