Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Luberto van Buiten adjunct-hoofdredacteur Incentive

Datum nieuwsfeit: 11-05-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Luberto van Buiten adjunct-hoofdredacteur Incentive

AMSTERDAM, 20040511 -- Luberto van Buiten is de nieuwe adjunct-hoofdredacteur van Incentive. Hij treedt per 1 juni in dienst bij uitgeverij RAI Langfords. Van Buiten (28) was de afgelopen vijf jaar werkzaam als redacteur bij MarketingTribune. Hij neemt de werkzaamheden van Allard Frederiks over. Frederiks werd per half april hoofdredacteur van Incentive.


Ook is Elsbeth Drijver aan de slag gegaan bij RAI Langfords, als eindredacteur voor de titels Incentive, BenE (evenementenmarketing), en Breedband in Bedrijf. Drijver werkte op de eindredactie bij NieuwsTribune (nu MarketingTribune) en deed bureauredactie bij Uitgeverij Prometheus/BertBakker/Ooievaar, ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie