Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ondersteuningsprogramma 'Slimme producten' voor ondernemers

Datum nieuwsfeit: 11-05-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Ondersteuningsprogramma 'Slimme producten' voor ondernemers

Utrecht - Ondernemers uit de Provincie Utrecht krijgen in 2004 ondersteuning om beter te profiteren van de voordelen van 'slimme producten', producten waarin micro-elektronica is verwerkt. Deze ondersteuning vindt plaats in het kader van het programma 'Slimme Producten'. Initiatiefnemers Syntens, de Hogeschool van Utrecht en de Kamer van Koophandel bieden ondernemers een informatief seminar, een ondernemerskring en een individueel begeleidingstraject.

Doel van het ondersteuningsprogramma is ondernemers te helpen om van een product een 'slim product' te maken en hier concurrentievoordeel mee te behalen. Slimme producten (of embedded systems) kunnen ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie