Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Resultaten enquête sociaal overleg in bedrijven bekend

Datum nieuwsfeit: 11-05-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

"Belangen werkgevers en werknemers niet tegengesteld aan elkaar"

Anderhalf miljoen werknemers kiezen deze maand in 6.000 ondernemingen uit 120.000 kandidaten meer dan 50.000 vertegenwoordigers voor de ondernemingsraden en preventiecomités. 'Hoe meer werknemersvertegenwoordigers en directe inspraak, hoe beter de organisatie van het bedrijf,' stelt minister vice-president van de Vlaamse regering en Vlaams minister van werkgelegenheid en toerisme, Renaat Landuyt opgetogen is over de resultaten en cijfers van de enquëte.
De Paso-enquête (Panel Survey of Organisations - uitgevoerd door de KUL) ondervroeg 500 Vlaamse organisaties met minstens 10 werknemers uit alle economische sectoren over hun overleg met de vakbonden. De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie