Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KRIS brengt mobiel werken een belangrijke stap verder

Datum nieuwsfeit: 13-05-2004
Bron: KRIS consult
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron
KRIS consult

KRIS brengt mobiel werken een belangrijke stap verder

Met GPRS, UMTS en WiFi hotspots kunnen we tegenwoordig overal verbinding maken met het internet of het bedrijfsnetwerk. Dat is mooi tot de verbinding wegvalt. Moeten we dan wachten tot de verbinding hersteld is en opnieuw beginnen? KRIS maakt een einde aan deze kinderziektes van mobiel werken. KRIS crm PLUS is een applicatie die zowel on-line als off-line werkt.


Mobiel werken gaat in de praktijk zelden verder dan het beschikken over e-mail, het adresboek en de agenda. De 'echte' mobiele werker wil onderweg zijn klanthistorie kunnen raadplegen, rapporten kunnen draaien, orderbevestigingen inzien en meer. Dan wordt het een stuk lastiger om het kantoor 'onder de arm' mee te nemen.


Echt mobiel werken moet transparant zijn. De gebruiker moet altijd en overal over al zijn gegevens beschikken. Zonder hiervoor extra handelingen te hoeven verrichten. Onafhankelijk van beschikbare verbindingen.


De techniek om mobiel te kunnen werken is nu overal beschikbaar. GPRS, UMTS, WiFi en hotspots en ADSL/DSL maken verbindingen met het internet of bedrijfsnetwerk mogelijk. Maar wat gebeurt er als de verbinding plots wegvalt of op de locatie helemaal niet beschikbaar is? Loopt de computer vast, zijn we gegevens kwijt of kunnen we pas weer verder werken als de verbinding hersteld is?


KRIS crm PLUS is een applicatie die zowel on-line als off-line werkt, zodanig dat de gebruiker het verschil tussen de twee niet merkt. Is er geen verbinding, of valt deze onverhoopt weg, dan gaat geen informatie verloren, en kan de gebruiker gewoon doorwerken.


'Out-of-the-box' biedt KRIS crm PLUS alle standaard functionaliteit die hoort bij de moderne CRM markt. Gekozen is voor de naam 'crm PLUS', omdat het functies bevat die niet specifiek onder CRM vallen, zoals urenregistratie, management rapportages, productiviteitsmeting, en meer.


Onderscheidend is de flexibiliteit van het systeem, opties kunnen naar believen worden toegevoegd of aangepast. Zodoende kan het 'gekneed' worden naar de wensen van de gebruikers, en met de doelstellingen meegroeien. Bij een verandering van de bedrijfsvoering hoeft dus niet te worden geÔnvesteerd in nieuwe software.


Met een prijs van § 995 per gebruiker inclusief installatie, zonder verplicht onderhoudscontract is een terugverdientijd van 9 maanden realistisch. Er zijn geen verborgen kosten, het systeem is geheel eigendom van de klant. Het onder Windows draaiende KRIS crm PLUS is geschikt voor bedrijven van 5 tot 500 man, en richt zich met name op bedrijven uit de dienstverlenende sector.


Met 15 jaar ervaring en meer dan een miljoen wereldwijde gebruikers is bewezen dat het mobiel werken succesvol verloopt. KRIS consult verwacht met KRIS crm PLUS een sterke product in handen te hebben, waarmee bedrijven niet alleen efficiŽnt, maar bovenal effectief in hun informatiebehoefte kunnen voldoen.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie