Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Maxtor verbreedt quickview-productlijn

Datum nieuwsfeit: 13-05-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Maxtor Corporation, toonaangevend leverancier van harddisks en dataopslagproducten voor bedrijven en consumenten, verbreedt zijn QuickView harddisk-portfolio voor de consumentenmarkt met een externe opslagoplossing. De Maxtor® QuickView Expander? drive biedt gebruikers van digitale videorecorders (DVR's) de mogelijkheid om hun bestaande systeem uit te breiden met maximaal 160 uur opnamecapaciteit. De QuickView Expander is een nieuw concept en getuigt van het streven van Maxtor om markt- en toepassingsgerichte opslagoplossingen te ontwikkelen voor nieuwe gebruikscategorieën, zoals consumentenelektronicaproducten. De nieuwe QuickView Expander-lijn is gebaseerd op de

kerntechnologie van de Maxtor QuickView harddisks voor

consumenten-elektronica (CE), die momenteel ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie