Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister Byttebier stelt resultaten inzake crisishulp voor

Datum nieuwsfeit: 13-05-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Vlaams minister van Welzijn, Gezondheid en Gelijke kansen, Adelheid Byttebier heeft de resultaten van een onderzoek naar de nood aan een betere afstemming tussen politie en parket en de hulpverlening inzake crisissituaties, bekend gemaakt. Het onderzoek, uitgevoerd door de K.U.L. i.s.m. het welzijnswerk, de gezondheidszorg, de politiediensten en het parket werd mede gesubsidieerd door de provincie Vlaams-Brabant.

Crisishulp of de 24-uren bereikbaarheid en beschikbaarheid van de hulpverlening 7 dagen op 7 is een probleem dat regelmatig opduikt. Politiediensten en hulpverlening verwijten elkaar te vaak niet beschikbaar te zijn op momenten dat ze meest nodig zijn.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie