Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meer subsidies en betere structuur voor Vlaamse proefcentra

Datum nieuwsfeit: 14-05-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Vlaams landbouwminister Jef TAVERNIER heeft een nieuw subsidiekader uitgedokterd voor praktijkcentra die actief zijn in de voorlichting en ontwikkeling van de land- en tuinbouw. Die centra kunnen voortaan rekenen op een jaarlijkse werkingssubsidie en ad hoc projectsubsidies. De Vlaamse regering maakt ook van de gelegenheid gebruik om de sector wat meer te structureren en om samenwerking tussen de centra te stimuleren.

"De praktijkcentra voor land- en tuinbouw kunnen rekenen op een jaarlijkse basissubsidie, die de normale werking van het centrum moet garanderen. De hoogte van die subsidie is gerelateerd aan het belang van de activiteit van het centrum," ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie