Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Problemen NS door bezoek Support

Datum nieuwsfeit: 14-05-2004
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vereniging Spierziekten Nederland

Nieuws

Problemen NS door bezoek Support

De beurs Support is dit jaar groter en drukker dan ooit. Drie hallen staan vol met stands over onder andere hulpmiddelen, zorgvoorzieningen, aangepaste kleding en spelmaterialen. Daarnaast zijn er diverse activiteiten. Op de eerste dag waren al vele duizenden bezoekers aanwezig. Daardoor zijn er ook problemen met het vervoer ontstaan.

bezoekers bij de VSN-stand Er is heel veel belangstelling voor de kleine hulpmiddelen, die de technische sectie heeft verzameld. Voor VSN-leden die regelmatig de verenigingsactiviteiten bijwonen is de hulpmiddelenstand van de technische sectie waarschijnlijk al bekend. Maar voor veel beursbezoekers zijn de slimme hulpmiddelen vaak een openbaring. Onder het kopje Hulpmiddelen op deze site vindt u een overzicht van wat er op dit gebied zoal te krijgen is.

Door de grote belangstelling voor de beurs is de NS in de problemen geraakt. Bepaalde trajecten zijn vandaag 'volgeboekt' voor mensen in een rolstoel. De NS heeft naar verluidt aangegeven dat men geen reizigers weigert, maar dat men onvoldoende capaciteit heeft op een aantal trajecten om iedereen in een rolstoel te vervoeren. Door de grote drukte is het soms ook lastig om op andere trajecten met de trein te reizen.

De VSN adviseert iedereen die met de trein naar Support wil reizen demonstratie hulpmiddelen in VSN-stand om zo snel mogelijk de reis te boeken. Mocht u door de drukte niet met de trein kunnen reizen of ondervindt u anderszins problemen met uw reis gedurende de Support-beurs, dan willen we dat heel graag van u weten. Maakt u uw ervaringen kenbaar bij het Valys-meldpunt (zie knop in bovenbalk). Uw ervaringen kunnen de VSN en andere organisaties helpen om aan te tonen dat het huidige vervoerssysteem met Valys en de trein noet voldoet.

Daarnaast rijden er op zaterdag en zondag 15 en 16 mei geen treinen tussen Woerden en Utrecht Centraal wegens werkzaamheden aan het spoor (zie NS-site ). De NS zet bussen in. Reist u in een rolstoel, dan kunt u op dit traject dus in de problemen komen. Wij gaan ervan uit dat u bij aanmelding hiervan op de hoogte wordt gesteld. 14 mei 2004

VSN - Lt. gen. van Heutszlaan 6 - 3743 JN Baarn tel: 035-5480480 Spierziekten Infolijn: 0900-5480480 - E-mail: (vsn@vsn.nl) - Postbank 1422400


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie