Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

1.135.000 Euro werkingssubsidie voor Bioforum en Biotheek

Datum nieuwsfeit: 14-05-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Bioforum Vlaanderen en de Biotheek krijgen een werkingssubsidie voor de komende twee jaar van minister Jef TAVERNIER. Die beslissing viel vandaag principieel op de Vlaamse regering. Bioforum ontvangt voor de komende twee jaar 700.000 euro, de Biotheek krijgt 435.000 euro.

Bioforum Vlaanderen is de koepelorganisatie van de Vlaamse biosector, die volgens het Actieplan Biologische Landbouw de sector moet structureren. Op die manier moet de nog steeds erg versnipperde sector tot meer samen- werking en meer efficiëntie komen. Via Bioforum Vlaanderen moet de biosector in Vlaanderen zich verder professioneel positioneren in de landbouw en voedingssector.

De Biotheek ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie