Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Quote Media lanceert nieuwe zoekmachine

Datum nieuwsfeit: 17-05-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Quote Media lanceert nieuwe zoekmachine

AMSTERDAM, 20040517 -- Amsterdam 17 mei 2004 - Quote Media lanceert vandaag de nieuwe meta-zoekmachine Zoeken.nl. Door middel van de unieke 'clustering' technologie analyseert en organiseert Zoeken.nl de gevonden resultaten. Zoeken op internet wordt hierdoor aanzienlijk eenvoudiger en efficiënter.


Geclusterd zoeken is een intelligente manier van zoeken. In plaats van een eindeloze hoeveelheid resultaten te genereren, ligt de nadruk bij geclusterd zoeken op het analyseren en organiseren van die resultaten.

Een voorbeeld: de zoekopdracht 'verzekering' genereert clusters als Premie, Auto, Zorg, Voordelig, Offerte etc. Het aanklikken van een cluster ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie