Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

InnovIT! adviseert MKB Utrecht over IT-oplossingen voor bedrijfsproc..

Datum nieuwsfeit: 18-05-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


InnovIT! adviseert MKB Utrecht over IT-oplossingen voor bedrijfsprocessen

Utrecht, 18 mei 2004 - De Hogeschool van Utrecht (HvU) en Syntens, innovatienetwerk voor ondernemers, zijn het project InnovIT! gestart. Dit project, dat in samenwerking met diverse IT-bedrijven wordt uitgevoerd, biedt MKB-ondernemers de mogelijkheid om op een begrijpelijke manier kennis te maken met oplossingen die informatietechnologie biedt om productiever te zijn en om de concurrentiepositie te versterken. Tijdens diverse informatieve bijeenkomsten - de Bizzkringen - wordt het bedrijfsleven geïnformeerd en geadviseerd over de toepassingsmogelijkheden van diverse bestaande en nieuwe technologieën. Bovendien kunnen deelnemers hun ervaringen delen. InnovIT! is ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie