Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ministers brengen profiel Jonge Vlaamse Ondernemers in Kaart

Datum nieuwsfeit: 19-05-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Ministers Ceysens en Vanderpoorten peilden voor het eerst naar het profiel dat een jongere tot een ondernemende Vlaming kan maken. In samenwerking met een aantal organisaties maakten ze een 'ondernemersprofiel' en op basis daarvan ontwikkelden ze screeningsinstrumenten voor kleuters, leerlingen en studenten. Bij dit alles hoort ook een prijs voor de "Meest Ondernemende School" die minister Vanderpoorten vandaag uitreikt.

Meer ondernemingszin in Onderwijs

'Meer ondernemingszin binnen onderwijs en opleiding!' Onder dit motto sloeg een aantal organisaties twee jaar geleden de handen in elkaar: VDAB, UNIZO, Expertise Centrum Ervaringsgericht Onderwijs (ECEGO), VLHORA, en Hogeschool Gent onder leiding ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie