Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geen akkoord over prepensioen

Datum nieuwsfeit: 19-05-2004
Bron: FNV
Zoek soortgelijke berichten
U ontvangt dit bericht van de FNV Berichtenservice. Meer informatie kunt u vinden op http://actualiteit.cms.fnv.nl/renderer.do/menuId/8886/returnPage/8886/itemId/18843/instanceId/8888/pageId/6841/

Geen akkoord over prepensioen

Kabinet en sociale partners hebben bij het Voorjaarsoverleg geen overeenstemming bereikt over een nieuwe regeling voor Vut, prepensioen en levensloop. Consequentie is dat de vorig jaar bij het Najaarsakkoord afgesproken 'bijna-nullijn' bij de CAO-onderhandelingen in 2005 zogoed als zeker van tafel is.

Vandaag, woensdag 19 mei, beraadt de Federatieraad, het parlement van de FNV waarin de 14 bondsvoorzitters zitting hebben, zich over de nu verder te volgen strategie. FNV-voorzitter De Waal na afloop van het ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie