Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voortgang Vlaams-Nederlandse samenwerking in Schelde-estuarium

Datum nieuwsfeit: 21-05-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

In maart 2002 sloten hun voorgangers in Vlissingen hierover een Memorandum van Overeenstemming. Sindsdien is, onder de leiding van de Technische Scheldecommissie, een Vlaams- Nederlandse projectorganisatie (ProSes) aan de slag gegaan. Aan de hand van de reeds ver gevorderde technische studies is ProSes thans bezig met de uitwerking van een Ontwikkelingsschets voor de middellange termijn (2010). Deze ontwikkelingsschets zal concrete, in procedure te brengen projecten bevatten. Projecten die het optimaal samengaan van veiligheid tegen overstromingen, externe veiligheid, toegankelijkheid van de Scheldehavens en de natuurlijkheid van het estuarium moeten bewerkstelligen. Samen met de studies zal medio september ook een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie