Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Laatste auteursborrel seizoen 2003-2004

Laatste auteursborrel seizoen 2003-2004

DELFT, 20040505 -- Zondag 23 mei organiseert Koopman & Kraaijenbrink Publishing de laatste auteursborrel van het seizoen 2003-2004. In de informele sfeer van Hotel De Plataan in Delft wisselen korte boekpresentaties en persoonlijke kennismakingen elkaar af.Deze auteursborrel is een leuke gelegenheid om, op een ongedwongen manier, kennis te maken met een nieuwe generatie auteurs en hun werk. Onder het genot van een goed glas kan men schrijvers spreken over hun werk, waarbij veel tijd is gereserveerd voor de "1-op-1-gesprekken". Deze keer een bijzonder gevarieerd aanbod. Er worden vier auteurs aan het woord gelaten, die publiceerden over zeer uiteenlopende onderwerpen.


Richard Snel had al op jonge leeftijd kanker. Hij beschrijft in "Doorbeuken" zowel positieve als negatieve momenten uit deze periode.


Titus Rivas publiceerde onlangs "Uit het leven gegrepen". Hij zet de lezer aan tot overpeinzingen over wat er na de dood met ons gebeurt.


Erwin Beijersbergen debuteert met een dicht- en liedtekstenbundel. Een verrassend optreden met muziek- en theaterelementen.


A.W. de Vries neemt in "De waarheid in een wasknijper" geen blad voor de mond en vertelt hoe hij denkt over de wereld waarin wij leven.


De auteursborrel is een initiatief van Koopman & Kraaijenbrink Publishing. Vier maal per jaar biedt deze uitgeverij een podium aan zijn soms debuterende schrijvers. Het moedigt schrijvers aan meer te doen met hun talent. Met deze middag sluit Koopman & Kraaijenbrink Publishing haar eerste succesvolle seizoen af.


Iedereen is van harte welkom op deze middag (desgewenst een deel van de middag). Gratis entree, consumpties voor eigen rekening. Meer info op www.DEuitgeverij.nl.


Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie