Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persconferentie samenwerking Mechelse CVO's

Datum nieuwsfeit: 24-05-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

De scholengroep Mechelen-Keerbergen-Heist-op-den-Berg en de scholengroep Midden-Brabant van het gemeenschapsonderwijs, die beide een CVO (Centrum voor Volwassenenonderwijs) in Mechelen hebben, slaan de handen in elkaar. Vanaf 1 september 2004 zal het volwassenenonderwijs van beide scholengroepen niet langer in twee maar in één centrum plaatsvinden. Dit centrum heet CVO Crescendo en bevindt zich in een gebouw aan de Mechelse Vaartdijk.

Het unieke aan deze samenwerking is dat beide CVO's gebruik zullen maken van hetzelfde gebouw dat volledig in het teken zal staan van volwassenenonderwijs. Er zal zes dagen op zeven van acht uur 's morgens tot tien uur ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie