Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eicon neemt deel aan het Nuance Partner Program

Datum nieuwsfeit: 25-05-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Eicon neemt deel aan het Nuance Partner Program

Spraaktechnologie voor zakelijke markt

Den Haag, 25 mei 2004 - Eicon Networks, toonaangevend producent van communicatieproducten voor zakelijke netwerken, neemt als Technology Partner deel aan het Nuance Partner Alliance Program. Het partnerprogramma van Nuance omvat een wereldwijd netwerk van leveranciers van interactive voice response (IVR) platforms, systeemintegrators, leveranciers van telefoniehardware en van spraakgebaseerde diensten. Deze partners leveren spraakoplossingen van wereldklasse en bestrijken een breed scala aan applicaties en branches.

Als technologiepartner van Nuance ontwerpt en levert Eicon de Diva Server V-Series productlijn aan de communicatie-industrie via distributeurs en resellers. ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie