Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Marleen Vanderpoorten bezoekt basisschool 'Reuzepas' in Oud-Turnhout

Datum nieuwsfeit: 25-05-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Dinsdag 25 mei 2004, van 08u30 tot 11u00, bezoekt Vlaams minister van Onderwijs en Vorming Marleen Vanderpoorten de vrije basisschool 'Reuzepas' in Oud-Turnhout.

Basisschool 'Reuzepas' is een voorbeeldschool. Ze gaat pro- actief om met beleidsmaatregelen en de mogelijkheden die deze creëren. Zo maakt deze school haar schoolproject waar. 'Reuzepas' maakt daarenboven deel uit van een netoverschrijdende scholengemeenschap van drie vrije en één gemeentelijke basisschool.

De minister krijgt een voorstelling van de werking van de school (leerlingenraad, infrastructuur, project technologie.), bezoekt enkele klassen en krijgt een voorstelling van de scholengemeenschap waartoe de school behoort.

Locatie: Vrije ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie