Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Loonharmonisering van begeleiders kinderopvang in Vlaanderen

Datum nieuwsfeit: 28-05-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Op voorstel van Renaat LANDUYT, minister vice-president van de Vlaamse regering en Vlaams minister van Werkgelegenheid en Toerisme, hecht de Vlaamse regering haar principiële goedkeuring aan het besluit dat de loonsharmonisering van begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang regelt.

Deze sector biedt een volwaardig en kwalitatief hoogstaand aanbod. De begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang moeten hiervoor dan ook de nodige erkenning krijgen.

De projecten in de buitenschoolse kinderopvang, gericht op 3- tot 12-jarigen, werden begin jaren '90 opgestart als tewerkstellingsexperiment. Nu is deze sector goed voor meer dan 1368 voltijdse equivalente arbeidsplaatsen waarvan 700 arbeidsplaatsen tijdens deze legislatuur. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie