Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beschikbare frequenties voor lokale radio's Vlaanderen erkend

Datum nieuwsfeit: 28-05-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Vandaag keurde de Vlaamse regering op initiatief van de Vlaamse minister van Media, Marino KEULEN, de lijst goed van de resterende frequenties voor lokale radio's. Met deze derde en laatste ronde van erkenningen zijn alle 294 voorziene frequenties verdeeld, behalve de frequentie Nieuwpoort.

Na de oproep tot kandidaatstelling voor lokale radio- omroepen voor de 18 resterende frequenties werden 54 van 67 kandidaturen ontvankelijk bevonden. Voor de lokaliteit Galmaarden werd slechts één ontvankelijk bevonden aanvraag ingediend. Deze voldeed aan de voorwaarden en werd dan ook reeds erkend op 30 april 2004. Voor de lokaliteit Nieuwpoort werden geen ontvankelijk bevonden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie