Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geen ondoordachte of bruuske sluitingen van Vlaamse rusthuizen meer

Datum nieuwsfeit: 28-05-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Op voorstel van Vlaams minister Adelheid BYTTEBIER heeft de Vlaamse regering het besluit principieel goedgekeurd waarmee zij artikel 23bis van het Waalse Rusthuisdecreet integreert in de Vlaamse regelgeving. Dit besluit verplicht iedereen die door een gerechtelijke beslissing gemachtigd wordt om op te treden als verantwoordelijk beheerder van een serviceflatgebouw, een woningcomplex met dienstverlening of een rusthuis, onmiddellijk na zijn aanstelling de minister en de administratie Gezin en Maatschappelijk Welzijn te contacteren.

Belangrijk is dat aan elke eventuele beslissing tot spoedige stopzetting van de exploitatie en ontruiming van (een deel van) de voorziening, een voorafgaand overleg wordt gehouden. De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie