Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stimulans voor serviceflats in Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Datum nieuwsfeit: 28-05-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Op voorstel van de Vlaamse minister van Welzijn en Gezondheid, Adelheid BYTTEBIER, heeft de Vlaamse regering het besluit principieel goedgekeurd waarmee de bouw van serviceflats in het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest gestimuleerd wordt.

Dit besluit maakt het mogelijk om Nederlandstalige initiatieven voor serviceflats in Brussel aan te moedigen. De Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) kan hierdoor ook zelf als initiatiefnemer optreden, waardoor de mogelijkheden om bijkomende serviceflats in Brussel gevoelig verhoogd worden: van 32 bestaande serviceflats kan men nu gemakkelijker evolueren naar de 1.216 serviceflats die door de programmatie voorzien worden.

Minister Byttebier dringt bij de Brusselse Welzijns- en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie