Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Alternatieven voor internationaal handelsbeleid en WTO

Datum nieuwsfeit: 02-06-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam 02 juni 2004

Alternatieven voor internationaal handelsbeleid en WTO

Afgelopen september mislukte de ministeriële conferentie van de Wereldhandelsorganisatie WTO in het Mexicaanse Cancun. Honderden maatschappelijke organisaties hadden wereldwijd actie gevoerd om de noodzaak van eerlijke afspraken en een rechtvaardiger handelsbeleid te benadrukken. Ook in Nederland waren vele organisaties op dat gebied actief.

Op verzoek van het project Voor de Verandering (zie www.globalternatives.nl) zijn deskundigen uit verschillende organisaties bij elkaar gekomen om te definiëren welke alternatieven er bestaan voor het handelbeleid. Na drie Ronde Tafel bijeenkomsten waarbij telkens uiteenlopende voorstellen besproken werden, ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie