Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Huisarts- en tandartspraktijk in Zuiderburen Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 21-07-2004
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leeuwarden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

Huis- en tandarts houden tijdelijk praktijk in keten bij het infocentrum Huis- en tandarts houden tijdelijk praktijk in keten bij het infocentrum

Huisarts- en tandartspraktijk nu ook in Zuiderburen

Bron: Gemeente Leeuwarden
De inwoners van Zuiderburen zal het niet ontgaan zijn. Naast het infocentrum Zuiderburen aan het Hop staan twee tijdelijke gebouwen die ruimte bieden aan een tandartsenpraktijk en huisartsenpraktijk. Een apotheek en fysiotherapeut zullen zich op niet al te lange termijn ook gaan vestigen in deze wijk.
Voor de tandarts kunt u terecht bij Tandheelkundig Centrum Zuiderburen.
De heer S.J. Kielstra, van oorsprong afkomstig uit Drachten, heeft zijn tandartspraktijk in Rotterdam verruild voor een praktijk in Leeuwarden. De huisartsenpraktijk onder de naam Huisartsen Zorgcentrum Zuiderburen (HZZ) is een dependance van Huisartsenpraktijk Zorgcentrum Leeuwarden (HZL), gevestigd aan de Emmakade te Leeuwarden.

De voorzieningen zijn in eerste instantie vooral bedoeld voor de bewoners van de wijk Zuiderburen, Hempens Teerns en de inwoners van Goutum. Maar in principe kan iedereen zich vanaf heden aanmelden bij de huisarts of tandarts via onderstaande telefoonnummers.

Tandheelkundig Centrum Zuiderburen
Tel (058) 213 33 57
Fax (058) 216 87 56

Huisartsenzorgcentrum Zuiderburen
Telefoon (058) 216 49 69
Fax (058) 216 1481

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie