Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kijkdag in beslaggenomen goederen in Hoogeveen

Datum nieuwsfeit: 21-05-2005
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
In het kader van een onderzoek van de Bovenregionale Recherche Noord- en Oost-Nederland (BR NON) vindt er op zaterdag 21 mei 2005 een kijkdag plaats in het perceel van de Domeinen in Hoogeveen. Enkele tientallen schilderijen en honderden sieraden kunnen dan terug worden gegeven aan de rechtmatige eigenaren. In februari van dit jaar werden in diverse plaatsen in Nederland, in het kader van een onderzoek, doorzoekingen verricht. Hierbij werd een zeer grote hoeveelheid goederen in beslaggenomen. Het overgrote deel van de inbraken, waarbij goederen zijn buitgemaakt, is zeer vermoedelijk gepleegd in het noorden en oosten van Nederland. De in beslaggenomen goederen zijn o.a. schilderijen, sieraden, klokken en antiek. Met de vondst werd het onderzoek te groot voor de lokale recherche en nam de Bovenregionale Recherche Noord - en Oost-Nederland (BR NON) het over....
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie