Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Kerststukjes maken in Ter Kleef

Datum nieuwsfeit: 14-12-2005
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Op 14 december tussen 13.30 en 17.00 uur kunnen kinderen van 6 tot 12 jaar bij het Natuur- en Milieucentrum Ter Kleef een kerststukje en een kerstkaart maken. Het is een inloopmiddag dus aanmelden is niet nodig. In één van de kassen in de Stadskweektuin worden alle benodigdheden bijeengebracht die nodig zijn voor een mooi en bijzonder kerststukje. Naast het gebruikelijke materiaal, zoals sparrenappels, kerstboomtakken en hulst, zijn er ook volop bijzondere spullen te vinden. De kinderen gaan ook diverse dingen zelf knutselen, van o.a. papier en hout, die als decoratie in het stukje verwerkt worden. Verder maken ze nog een prachtige wenskaart. De deelnemers krijgen hulp van goede bloemschikkers, zodat ieder kind met een prachtig stukje, een schitterende kaart en met een trots gevoel naar huis gaat. Voor eten en drinken wordt gezorgd....
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie