Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Woonzicht.nl: nieuw woonruimtezoeksysteem Holland Rijnland

Datum nieuwsfeit: 15-12-2005
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Meer beweging op de woningmarkt, meer keuzevrijheid en meer service. Dat zijn de belangrijkste doelstellingen van Woonzicht.nl; het nieuwe zoeksysteem voor huurwoningen en nieuwe sociale koopwoningen van de gemeenten en woningcorporaties in de regio Holland Rijnland. Invoering van woonwaarde, het afschaffen van de passendheidseisen (financieel en woninggrootte) en het opheffen van bindingseisen zijn de middelen om deze doelen te bereiken. Tegelijkertijd beseffen de gemeenten en woningcorporaties dat de schaarste op de woningmarkt pas verdwijnt als er voldoende woningen worden bijgebouwd. Woonzicht.nl wordt begin april 2006 ingevoerd. Voorafgaand aan de invoering van het nieuwe systeem begint op 1 januari een overgangsperiode van drie maanden. Het Algemeen Bestuur van de regio Holland Rijnland heeft op 14 december 2005 de verordening, die Woonzicht.nl mogelijk maakt, vastgesteld....
Dit was het begin van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie